Sunday, June 7

sağ baştan say 1-36


yazmaya yazmaya paslandık sanmayasınız. insanda umut olacak ki yazmaya heves olsun. bütün sezonu bir gözden yazalım dedik başlayalım yazmaya.

kimler yoktu ki takımda jestroviçler serhat akınlar bülent bölükbaşılar serdar kulbilgeler sırplar ve diğerleri...gençlerbirliği deplasmanı 1-1 bitince canlı izleyemediğimizden eksikleri göremedik. bu takım düşer diye bir korku hiç içimizde yoktu. çok sert bir fikstür çıkmıştı yalnız, türkiye liginde hoca kovacak fikstürdü. çünkü bu fikstürle ilk 7 haftada 7 puan bile almak yeni lige yükselmiş bir takım için hayaldi. galatasaray,bursa ve fenerbahçeyle içerde, gençlerbirliği kayseri ve eskişehirle deplasmanda oynadık. ve hoca gitti... engin ipekoğlu çok yetersiz bir hoca olmasına rağmen yerine gelmesi gereken ismin yılmaz vural olmadığını çok değil 2 haftada anladık. kocaelispordaki hepi topu 7-8 maçlık kariyerinin maçını tribünde geçirdi paraları cukkaladı ve gitti...

ikinci yarı temiz yüzlü bi hoca geldi takımın başına. biz yönetim parasızlıktan saçmaladı dedik ama mazowa'lar akeem'ler de geldi tabi hasan uğurda. umutlar bitmişken takım kımıldandı. belki dedik ama kritik bütün maçları kaybettik. ankaragücü, konya,içeride kayseri maçı,içeride gençlerbirliği maçı ve beşiktaş maçı... bu maçlardan 2 tanesini alabilseydik ibb son maçta değil ismetpaşadan çıkmak kendi yarısahasından çıkamazdı. ligide temiz yüzlü hocamızın başladığı gibi bitirdik. 17.sırada ve hacettepeyi 4-0 yenerek.

şimdi neler yapılması gerektiği geliyor tabi hemen akla. şu karanlık işlerin döndüğü lige çıkabilmek için. çıkmayalım diyecek kadar aptal değilim nelerin yapılacağı bir diğer postta olsun.

No comments: