Saturday, April 11

Kocaelispor 1 - 3 şerefli ikinci


BJK yıllardan beri ağlaya ağlaya sonunda kendileride nemalanmaya başladı hakemlerden. ama bunu düşmemeye oynayan canını dişine takmış, olmayan imkanlarla yoku var etmiş bir takımın karşısında elde etmesi ayıp. Kural cok açık net el topa gitcek top ele değil yarım metreden o adamın elini saklaması imkansız. Bunu da gectim stad'da olanlar cok net görmüştür bir pozisyonda i.üzülmez kendini yere atıyor hakem faul calıyo alakası yok devam ettirse kocaeli 2-0 yapcak. Kocaelispor bunu haketmedi Kocaeli taraftarı hiç haketmedi.

Bizim eleştirilcek yönlerimizde bir hayli cok erhan hoca ilk defa beni hayal kırıklıgına uğrattı. Hasan uğur denen insan belkide maçın 1-0 gittigi dakikalarda soluna serdarı sağına akemi almış yayın bir kaç metre önündeyken cok mantıksız ve kötü bir şut kullanmasa, gelişi güzel akeeme salsa gol olması cok daha iyi bir pozisyon olurdu diye düşünüyorum. Takımın 45-75 dakikaları arasında yaklaşık 30 dk 6-3-1 oynaması pozisyona girmemizi imkansız hale getirdi. Murat Hacıoğlunun altı pastan kafayla auta atması dışında net pozisyonumuz yok 2.yarıda.Tanerin 3 dk da sakatlanıp çıkması bjknin bu sene ne derece şanslı oldugunu gösteriyor çünkü anteple oynadıgı maçta da takımın neredeyse bütün skor yükünü üstlenen ismi tabata yoktu. Taner olsa daha farklı olurdu kesin.

Kocaeli taraftarı dün yine her zamanki gibi müthişti bjk taraftarıda her zamanki gibiydi...Dağ tarafında yaşanan saçma sapan olay (bjk taraftarının kocaeli tarafına gecip orda örgütlenerek bjk tarafına geçmesi) bence yönetimin ve kocaeli emniyetinin ne kadar vurdumduymaz oldugunun göstergesi bize deplasmanlarda yapılan muameleyi biliyoruz. Deplasmanları geçtim kendi gişelerimizin önünde biber gazı yiyoruz...

Umutlarımız azaldı ama çıkmadık candan umut kesilmez. Son 7 maçın 5ini kazanırsak puanımız 38 olur ve kümede kalmak icin önemli bir puan bu. Kazanmamız gereken maçlar içerde; antalya, trabzon, ist.bld. , deplasmanda hacettepe bu 4 maçın üzerine konya veya denizli deplasmanından 3 puan getirirsek 38 puana ulaşabilir ama zor. Neyse düşsekde düşmesekde bu futbolculardan bu mücadeleyi gösterdikleri icin Allah razı olsun .

Bu arada Bülent Yıldırım Allah belanı versin fener maçından 'ç'aldıgın 1 puan ve bu maçtan aldıgın 3 puan ailenden çıkar inş.

No comments: