Wednesday, December 24

imposible is nothing


tribün dergide okduğum kadarıyla deplasmana gelen takımlar olsun, gittiğimiz takımlar olsun hepsi bu devrenin en iyi tribününü kocaeli'nin yaptığını söylüyor. hemde ezici bir çoğunluk. öncelikle bu desteği olumlu kullanmayı öğrenmeli kocaelispor. başarılı olduğu yıllarda yaptığı gibi. geri kalanını www.korfez.org daki yazımdan kopyalıyorum. transfere 1 kuruş harcamamalı bu yönetim çünkü 1 tane olumlu transfer yapamadılar...gidecekleri kesin.bu durumda yeni gelecek yönetime daha borçlu bir klüp bırakmamak adına 1 kuruş dahi harcamasınlar transfere...şuanda gidenler gittikten sonra --bülent,musa,sergio bunlar en başta tabii ki devamı var-- altyapı ve yedek takviyesiyle devam etmeliyiz.

he yok biz büyük oynayıp bu sene ligde kalmak için %1 ihtimal varsa onu kovaliycaz diyorlarsa önce yönetim gitmeli yada transferi kayhan çubukluya bırakmalı. sonra kaliteli sağ bek,sol bek, stoper , sol açık , sağ açık transferi yapılmalı.çünkü bu iş 1. ligde musa, ufuk, özgür, volkan ,murat,serdar topraktepe -ki herkes gibi kendisini çok severim- ne yazık ki olmuyor.

her maç serdar kulbilgeye yükleniyoruz fakat önünde oynayan 4 oyuncu musa ufuk özgür volkan olduktan sonra adam ne yapsın . maç 5 oldu diyoruz tamam ama 5 gol yedik tek sorumlu kaleci diyen zihniyet futboldan hiç anlamıyor demektir. evet hatalı olabilir ama kesinlikle tek sorumlu değil.

uzun lafın kısası ya yapacak hiçbirşey yok yada kolları bugünden tezi yok sıvamak lazım. öyle göz açıp kapayınca ol diyince olmuyor hiçbirşey. kaliteli sağ ve sol bek en az 1 stoper ve kaliteli sağ ve sol açık sezon arasında parasız bir klüp tarafından bulunması imkansız oyuncular.bu durumda başlık biraz yalan olacak gibi sezon sonunda...

No comments: