Monday, February 23

maç sonrası karnavalı


''11 yıl sonra Galatasaray'ın sahasında 5 gol yemesi'' aceto balsamico' da yazan bu daha ne olsun bilmem.

*teknik analiz falan yapılacak maç değil bu what is done is done. bize futbolcularımızı yürekten kutlamak düşer. yenildiğimizde nasıl ağzımız köpürüyorsa bugünde savaş baltalarımızı gömme günüdür.

*bu günle ilgili söylecenecek tek şey taner gülleri. 3. golden sonraki gözyaşları unutulmaz kendisişimdiden bir kocaelispor efsanesidir. 30 yaşından sonra keşfedilmesinin yada 30 yaşından sonra kendisini bulmasının garipliği de tartışılmaz.taner ligimizde fizikli, süratli ve sağ ayağını en iyi kullanan forvetlerden birisi. işi abartıp ispanya'ya karşı oynasa diycem ama o biraz imkansız. ama bu adamın gazozuna bir maçta da olsa milli olmasını çok isterim. umarım fatih hoca da bunu akıl eder.

*maç öncesi 5'e 2 ve murat hacıoğluna sallamıştım. olay geldi 5-2 de patladı bu da maç sonu notu olsun. bide ross, mazowa ,levent kartop, sadıgov, akeem ve ergün teber gerekli ve doğru transferler olduklarını gösterdiler. keşke sezon başı bu kadroyla başlasaydık. ve tabii ki erhan altınla. 2 yıldan sonra bu takıma ayağa pas yapmayı öğrettiği için kendisine teşekkür ediyorum.

No comments: