Monday, February 23

taner mi guiza mı v2


guiza ne kadar beleşçiyse (bkz: guizanın mallorcada attığı 27 gol) taner o kadar gollerini yoktan çıkartan forvettir. top alır, pas verir, top indirir, iyi şut çeker, plasesi ve henry ile yarışır. zafer biryolla taner'i bir tutmak olmaz. taner, beleşçi zafer biryol kazmasından en az 3 gömlek üstündür. ben zafer biryol'u anca guiza ile karşılaştırırım.

tanerin en az 15 maçını canlı izlemiş ferat'ın tanere kontratak golcüsü demesi biraz abes. evet kontratak belki taner'in en önemli yönü olabilir fakat kocaelispor az da olsa yüklenerek oynadığında taner'in bu oyunu da ne kadar iyi kotardığı aşikardır.

benim bu yazdıklarım taner'in gs'a 4 gol atmasından edit:kelli değil. 4 gol atmasaydı da yalakalık seviyesinde yazardım. hatta japon kale'nin dediği gibi kız olsam verirdim.

en kısa zamanda bir tane terli taner forması edinirsem kimse şaşırmasın. ama kıskanın :D bundan sonra halısaha gol sevinçlerimizin hareketlerinide bulmuş olduk. birinisi, çift ayak üzerinde sıçrayıp iki yumruğu yerden 45 derece açıyla hızlıca ileri sallamak ve ikinisi, sağ yumruğumuzu armayla kalbin olduğu yere vurmak.

3 comments:

bozo said...

mütevellit yanlışmış kelli kullanılması gerekirmiş
düzeltme için çok teşekkürler

Robaggio said...

o kalbe vurma hareketi biraz sakat yalnız..fazla hırslanıp tam doğru noktaya sert vurulunca bildiğim kadarıyla kalbin durma ihtimali var, kalp masajının tam tersi etki yapabiliyor..fazla gaza gelmemek lazım, ölümüne sevinç olmasın sonra Allah muhafaza..

bozo said...

haklısın hocam abartmamak lazım hafif hafif 2-3 vuruş yeterli olur:D kralın yaptığı gibi:)